Slepota

Slepota

Anotace: o ženě, která přišla zároveň o zrak i o muže

SLEPOTA

Chtěla bych pohladit,
pošeptat mám Tě rád,
chtěla bych cítit Tvé teplo,
nechci Tě rozladit,
nebudu lhát,
ale nevidím žádné světlo

Zrak můj se zahalil do černé mlhy,
nevidím Tvoji tvář,
vnímám jen tmu,
chci vidět barvy duhy,
chci vidět sluneční zář

V očích mám slzy,
narážím všude
a mám velký strach,
ať procitnu brzy
a nový den bude,
ten blud ať změní se v prach

Nechci se trápit,
chci zase vidět, být šťastná,
Bože můj pomoz mi,
zrak můj mi vrátit,
budu Ti navěky vděčná
Autor Andrea de Taverne, 16.12.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí