Všechno bude zas dobrý

Všechno bude zas dobrý

Anotace: ..., ale jenom pokud tomu ještě věříte

Už víš, že něco není v pořádku.
Odmítáš poslouchat tuhletu pohádku
o tom, že všechno bude zas dobrý.

Na všechny kolem se usmíváš,
problémy zapíráš
a tvrdíš, že všechno bude zas dobrý.

Až vítr zafouká
a tvůj domeček z karet rozbourá,
nikomu netvrď, že všechno bude zas dobrý.

Slzy ti po tváři stečou,
zlý myšlenky neutečou
a ne všechno bude zas dobrý.
Autor Ape.in, 01.04.2010
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale bude-jednou jsi nahoře,jednou dole...

01.04.2010 13:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí