Nenaplněná láska

Nenaplněná láska

Anotace: Miluješ mě vůbec???...

Prolévám slzy nad tebou a mnou,
V koutku sedím sama se sebou,
Bojím se vyjít ven,
Bojím se na tebe podívat jen.

Zalykám se bolestnými vzlyky,
Ale bojím se porušit tvé zvyky,
Zvyky tvé jsou pro mne nesplnitelné,
Ale pro tebe jsou velmi cenné.

Prosím přijmi mě do své náruče teď,
Prosím netrhej mi srdce je samá šeď,
Prosím nezabíjej mě pomalu,
Prosím dodej mi aspoň trochu zápalu.

Tvá láska je pro mne důležitá,
Ale pořád se o ní jenom špitá,
To mi moje srdce trhá,
Už jenom energií mrhá.

Nemám už proč více žít,
kdy zasáhne tě Amorův šíp???,
To je otázka vzdálená,
a pro tebe nic neznamená.
Autor Notturna, 04.04.2010
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Any 4, Patrik Mališ, PPetrushka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné,fakt!:o))

08.05.2010 17:14:00 | Patrik Mališ

Hodně bolesti.Ať je vše dobré :)

04.04.2010 21:35:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí