snad předzvěst?

snad předzvěst?

Anotace: 100 krát je málo, po100prvý už moc!

100krát ti říkala ze máš se chovat líp
100krát nepoučen ze svých chyb
100krát je málo
po100prvé moc

falešná láska bolest ji zlomila
věří jen zřídka na štěstí vzpomíná

někdy až tohle budeš číst- tak si vzpomeň
na to co bylo hezký nikdy nezapomeň
ale víc na paměti měj
to špatné
a nikdy se nevracej
věř že jsi moc ubližoval
každý z nás byl jiný
a z jinýho světa
už to nešlo unést dál

nikoho milovat se nevyplácí
láska i přátelství se ztrácí
všechno pomíjivé je

zbyde jen bolest trpký lék
po letech si budem cizí
a zbyde jen pár vzpomínek


posílám ti vzkaz který mi kdysi někdo posílal
Tak sbohem třeba někdy v jiném životě!
proč? aby zůstal žít s lidmi, který někdo miloval.
Autor Dedillope, 07.04.2010
Přečteno 325x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí