Snad(né)..?

Snad(né)..?

Anotace: ..byla sem na procházce, pršelo..

Mlhavá představa
tvých krásných očí
přesmutná.....krajina
a zrovna prší..

Už sotva vnímám
jak mě kapky hladí,
chci tolik promluvit..
však hlas mě zradí..

U úst se objeví
jen oblak páry
- to strach mě objímá
tupými spáry.

Mé tělo na troud
už spálil mráz

a vzpomínky?
ty snad zmrazí čas..
Autor kaaamiiii, 11.04.2010
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí