Kam...

Kam...

Anotace: Nechtěla, ale stala se jím.. Kdo to ale dopustil? On nebo ona?..

Kam se poděl,
zámek z vánku
Kam se poděl,
svit červánků?
Odešel s ním, bílý den
Nadešla noc,
už jen ona je
a vládne...

/Tiše usíná, víla zlomená,
v napadapaném listí.../




/Dýchám, abych viděla
intimitu dívných,
pohledů Tvých/
Autor Sajurii, 13.04.2010
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí