Slzy na..

Slzy na..

Anotace: .. nose

Nič si nepamätám
- keď bdel, tu nebol
slzy pozametám
- čím ich odhriebol?
oboma rukami
- hrabľami z prstov?
pomoc ponúka mi
- má ich dosť husto
vietor, dážď s krúpami
- ten mu pomôže
hlava ohlúpla mi
- má ju, veď čože
fúka tu príšerne
- aspoň je čisto
počty viacciferné
- nebude hmlisto
sĺz a aj myšlienok
- odviali vetry?
len z tváre výčnelok
- zachytil sestry
z dvoch očí po jednej
- na špičke nosa
v pozícii poprednej
- kým schnú.. sa nosia
Autor Petbab, 21.04.2010
Přečteno 362x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Simísek, susana načeva, Kett, Zefi, Psavec, Mbonita, Giginka, sophia92, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad nesmutníš

24.04.2010 23:43:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí