Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: Mezi pravdou a lží

Myšlenka letíc ku znání,
bouře duše pořádajíc klání,

vysvětlení samo slepé,
moudrost pole neposeté,

pravda směle krve chtíče,
barvy,světla samé kýče,

tak jaký obraz před sebou tu máme,
sami sebe nezvládáme?
Autor Earl, 26.04.2010
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí