Zmatená...

Zmatená...

Anotace: po dlouhé době další dílko...

Umět tak číst ve tvé tváři,
jako v otevřeném snáři
a dostat odpověď nad slunce jasnou,
když vše v okolí utichne a světla zhasnou.

Umět se tak vyznat v pocitech svých
a nebát se myšlenek záludných,
jež zatěžkávají mysl mou nechtěně,
nevím co myslet si mám , cítím se zmateně...

Umět tak zadržet slzy, co derou se mi z očí,
a zbavit se strachu, že vše krásné jednou skončí...
Autor efie, 03.05.2010
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Maranatha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

03.05.2010 17:08:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí