Zmizelo

Zmizelo

Anotace: ...

z mlžných holinek noci
vyzulo se ráno
v louže
a ospalky v očích
přistihnutých milenců
s ulepenými řasami od východu slunce
a levného vína
kde místo pravdy
na dně tlely pochyby
podvedeného vinaře
a trocha moře v zavařovací sklenici
co ztratilo chuť v příliv
a tóny sirén
polklo sebe sama
v drobnou vlnku
a zmizelo
v jejich dlaních
v poslední solné krystalky
naděje
pro zakázanou lásku
Autor chroust17, 03.05.2010
Přečteno 347x
Tipy 22
Poslední tipující: CHoKoLaTeKiss, Koskenkorva, Churry, ilona, Psavec, enigman, zenge, Dota Slunská, dream in emptiness, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

objeví se...

03.05.2010 23:59:00 | enigman

ač píši jen málo komentář píšu Skvělé ST

03.05.2010 21:03:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí