Není-li už možno

Není-li už možno

Anotace: 2009

Sbírka: Návrat

Padal sníh,

obarvený na nachovo,

tryskající krví,

z půdního otvoru ve zdi.

Oběšená láska,

není už možno zasahovat,

je to až moc veřejné tajemství.

S nádechem otrávené pravdy,

jedem věrnosti a touhy.

Pokus - však zmatení,

náraz - hrot se blýská.

Restartovat minulost,

mezipásmo bolesti.

Nechci, však musím.

Všechno a nic.

Není už možno,

znovu otevřít poprvé,

dveře již jednou vyvrácené.
Autor Jan Václav Znojemský, 08.05.2010
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí