Poslední zvonění života

Poslední zvonění života

Anotace: Cink

Cink cink
cink
už slyším, jak zvoní
jak blíží se ke mně
cink cink
na klín slzy rojím

Z cinkání opodál
slyším klavír znít
cink cink klap,
již pro mě dva si jdou
cink cink klap
slyším poslední píseň svou?

Již není cesty zpět
již není kam
již není kde
cink cink klap
skončí to vše hned a zde?

Celý život promrhán
duše má již nežije
šat můj zcela roztrhán
mé srdce již nebije

Poslední nádech z plna plic
poslední pohled do oblak
poslední sbohem lásko má
jen naposled poslouchat

cink cink klap
cink klap
cink...
Autor Surralis, 10.05.2010
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale moc krásná...ST

23.01.2011 22:38:00 | Sladkalu

Pěkná

10.05.2010 09:28:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí