Ne

Ne

Anotace: Kolem mě je tolik lidí, kteří mi chtějí jen ubližovat a vidět mě na kolenou a poníženou...To se jim ale nikdy nepovede.

Neuvidíte mou duši rozervanou.
Neuvidíte mé tělo na kolenou.
Neuvidíte mé srdce na kusy…

Neuslyšíte žádný křik.
Už nikdy zoufalý ryk…
Neuslyšíte víc můj pláč.

Nepocítíte u srdce píchnutí.
Nepocítíte bolestné dýchnutí.
Z mé bolesti nepocítíte nic.

Už nikdy.
Autor Prinzeschen, 12.05.2010
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí