Mým smutným přátelům

Mým smutným přátelům

Anotace: báseň o mých problémech, které se snažím zastírat tím, že si naberu problémy jiných, ale nakonec mě ty moje vždycky dostihnou...

Beznaděj mých přátel
Ničí mou mysl
Je to jako vzít skalpel
A ukončit ten smysl

Ať se snažíš, jak moc chceš
Nikdy všem pomoct nemůžeš
Neb každý kdo problém má
Doufá, že ho zvládne sám

A pak klečíš před nimi
A slzy z tváří utíráš
A řekneš, že smutek pomíjí
A svou bolest zastíráš

Radši řeším problémy
Které se mě netýkají
Protože mé hlavohrůzy
Na mě tolik nespěchají
Až později mě dodeptají.
Autor Anye, 12.05.2010
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Any 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí