Saténové povlečení, na něm skrny od krve

Saténové povlečení, na něm skrny od krve

Anotace: Tak trochu jiná láska...........zvláštní romantika......

Saténové povlečení, na něm skrny od krve
Lasko, snad už teď víš jaké to bylo poprvé

Sedím v šeru, a mezi rty svírám cigaretu
A jen pár flašek levného vína necháme tu

Z žil ti teče krev stejně jako z tvého klína
Lásko a už víš, že tohle byla laska trochu jiná

Do cigarety vpíjí se mi krev co na dlaních mám
Přišli jsme spolu a počítám s tím, že odejdu sám

Tvůj sladký křik mně řádně celou noc u srdce hřál
Když jsem si s tvým tělem i duši celou noc hrál

Semeno mísí se krví a kape na odřenou starou podlahu
Líbí se ti to? Zeptat se nemám dnes večer odvahu

No ja vím a ty teď už také, že láska někdy i bolí
Někdy tečou jen slzy a někdy krev cáká, kosti se drolí

Tak loučím se a pro příchozí budeš male překvapení
Když uvidí mladý život co kdysi byl a teď už není
Autor Isosthenes, 21.05.2010
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Morgenstern, vincent christian böll
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nóó hustý

27.05.2010 23:19:00 | Morgenstern

Nemůžu dát tip, i když bych chtěla,
ruka mi totiž při krutém čtení oněměla

21.05.2010 20:19:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí