?

?

Anotace: Pište odpovědi :)

Sbírka: Bad Times

Proč tu jsme a proč tu žijem?
Proč se vodou neopijem?
Proč je smutek a proč bolest?
Proč tím vším se musí prolézt.
Proč jsou hloupí a proč chytří?
Proč jsou ruce dvě a ne tři.
Proč si lžeme, proč se bijem?
Proč nežijem carpe diem?
Proč jsme zdraví, proč jsme choří?
Proč se krásné vztahy boří?
Proč se celý život ptáme
jak se vlastně chleba láme?
Autor Giuseppe_Lumík, 27.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Aurora., Mraveneček, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí