K čertu s lítostivostí

K čertu s lítostivostí

Anotace: Pro kamarádku jež má chmury z kamarádovy nemoci a jeho lásky k ní.

Život někdy krůtý je,
když nemoc se vkrádá.
Světlo radosti rozbije,
to rakovina ráda.

Však jsem tu příteli,
mohu tě tišit v bolesti.
Škoda že tě prokleli,
v lásce další starosti.

Nemohu tě milovat,
jsem matkou milující.
Nebudu tě ale litovat,
když má slova jsou zraňující.

Zkus to příteli pochopit,
že nemohu ti lásku dát.
Nenech se nemocí utopit,
nechtěj i mě to štěstí brát.

I když mne to mrzí,
jak to s tebou dopadlo.
Mé přátelství je ryzí,
nedovol aby se rozpadlo.

Sílu velkou tobě přeji,
a můžeme se spolu smát.
Neztrácej svou naději,
hledej tu jež bude tě milovat.

Je to těžké, chápu.
Pouhé přátelství ti nabízím.
I já ve tmě tápu,
když úsměv tvůj zarazím.

Nevzdávej se a bojuj,
přeci existuje naděje.
Do života naposledy odpluj,
a láska jistě vyhraje.

Mír s tebou Příteli.
Autor RešHeNúnHe, 29.05.2010
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí