V pravé poledne..

V pravé poledne..

Anotace: .. high noon

Ke Slunci vylétám s kukačkou od hodin
umí to, věřte mi
já vím, že zítřkem to nevejde do módy
loučím se se Zemí

společně s ní se jen ohlédnu na halo
kolem té planety
kde tolik kukaček v hodinách zůstalo
beze mne také Ty

ze Slunce kukačka nazpátek zakuká
jednou za hodinu
proto jsem si ji vzal, je toho záruka
že dle těch pokynů

vždy v pravé poledne dvanáct slz vyroním
z plazmatu pravého
k malinkaté kouli s kukáním synchronním
do hnízda prázdného..
Autor Petbab, 08.06.2010
Přečteno 267x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, zelená víla, Lorraine, Mbonita, Sisinka, Psavec, Jiná, Simísek, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně napsané,líbí!

08.06.2010 20:48:00 | Sisinka

Z rodiny vesmírných básniček. ST!

08.06.2010 11:12:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí