Láska a strast

Láska a strast

Anotace: a je to zase báseň o ničem

Miluju své příbuzné a známé,
ale stále je to to samé.
Stále je to láska bez cíle.
Kde je má velká píle.
Píle pro hledání mého radosti.
na zapomenutí radosti a zlosti.
Nechci už bojovat den za dnem
a volat lásko, tu jsem, tak si mě vem.
Už nechci se dále spoléhat na srdce,
které cítí vše jen trpce.
Za to vše může ale má hlava,
ta, která je vklidu, jedna z mála.
Nechci uvažovat rozumem, ale citem,
ale stále se bráním svým štítem.
Štítem zklamání a smutku,
ano, bez sebemenšího skutku.
Nezasloužím si lásku a štěstí.
Zasloužím si jen dostat pěstí.
Nejlépe pěstí kamennou.
abych zjistil cestu svou.:(
Autor freezyb, 09.06.2010
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí