Samota

Samota

Anotace: ....

Tak sama cítí se, je utrápená
a nezbývá jí, než složit ruce do klína.
Je jako opuštěná, odložená stará žena
co na své jarní lásky už jen vzpomíná.

Stojí tu sama. Čas kolem ní plyne,
jen tiše pláče, ukrývá dojetí..
a nevyčítá, že dal jsi přednost jiné.
Jen se jí tolik stýská po tvém objetí.
Autor danav, 15.06.2010
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: Dota Slunská, Vanilková Ninja, vodnař, Bíša, mida, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano,culík má pravdu,leč smutná ale krásná

24.06.2010 07:45:00 | Vanilková Ninja

Krásná,hezký obsah,však smutkem protknutý.

15.06.2010 21:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí