tři sestry

tři sestry

Anotace: a není to kapela

Křížek znamená kritický den
"Vzbuď se a bojuj za krásný sen!"
zbitý jsem a pracně vstávám
na temnou cestu se vydávám

po cestě se mnou jde Nicota
zdáli Nás zdraví Beznaděj a Samota
tyhle tři sestry mi dávájí
jablko zmaru, ještě se hádají

Mě si vem ! tady máš!

Mě si vem ! budeš můj!

Mě si vem ! kam utíkáš?

vyber si! Srabe! stůj!

a kus dál Lhostejnost sídlí
už po mě dlouho dlouho slídí
nevím co na mě vidí
tyhle noční lovci lidí

kdykoliv projdu po mě se sápou
jejich stíny vedle mě chrápou
budí mě z mých krásných snů
kradou mi světlo lepších dnů

už ztrácím sílu bojovat

a nástrahám sester vzdorovat
až mě políbí pak ze všech krás
zbyde mi
tichý
vlezlý
mráz

po cestě došel jsem na vrchol skály
ze zdola vidíte můj obrys malý
vítr mi šeptá:"měl by ses pohnout..."
přijďte mě zachránit nebo spíš
skopnout...
Autor mida, 15.06.2010
Přečteno 238x
Tipy 17
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Vanilková Ninja, Psavec, Niky88, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, Kett, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, při tomhle jsem to psal

15.06.2010 22:28:00 | mida

Koukej stát nehnutě
osud je v temnotě
Záchrana volá o pomoc
dobře víš..jak strašně moc...

15.06.2010 22:01:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí