Zabij mě, jestli musíš

Zabij mě, jestli musíš

Anotace: Pravděpodobně se to k tomu nehodí, ale u toho jsem to psala a to asi vždy nějak vypovídá a ovlivní: http://www.youtube.com/watch?v=tapdhTNFRKM

Padající lístek růže,
něco svléká nás z kůže,
tiché a bolestné čekání,
na konečné naše pokání.

Kapka, kaluž možná tělo,
nic není jak by mělo,
pohádka zvoncem končí,
zrada nepochází z venčí.

Chladné zakalené oči na lesklé trávě,
chtěli jsme vidět růžově - proto a právě,
nevýrazné šeptání svědomí,
člověk si to snad ani nepřizná.

Byl to ten druhý,
ne my, jen on,
připadá ti to smutný,
že stihl ho zkon?

Poslední spadnutí opadající růže,
co smrt proti nám zmůže,
je to jen chvilka.

Nebe - peklo - ráj,
skoro jako první máj,
nebe - peklo - ráj,
míru plný lesní háj.

Stojíme tam na tom místě,
že přijde trest to víme jistě.
Tiše a bezhlesně.
Čekáme.

Zabij mě, jestli musíš,
asi se mi zhnusíš.
Ale co na tom?
Doufám v to slovo,
snad ho vypustíš ze rtů než odejdeš.
"Svoboda."
Autor Štětice, 09.07.2010
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, jedam, takova, Hančí
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo,líbí

18.07.2010 15:50:00 | takova

L...jsem v úžasu co píšeš za krásu...

11.07.2010 21:41:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí