Propast

Propast

Anotace: ..

Loučka, les, a tichý sráz.
V očích slzy,
Po tvářích jde mráz!
Stojím na té skále v lese
A kolem se ticho nese –
Nikdo na mě nemyslí a já jsem tak nádherně sama –
Nejsem Tvá a nejsem máma,
Na chvíli jsem jen svá a nechci s nikým být –
Jen svou duši zachránit..

Skáču na dno propasti,
Přitom oči zavřené –
Má duše je prokletá,
Mé srdce je zadřené…
Autor Ammazonic, 17.07.2010
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Strixa, Mates.21, CULIKATÁ, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až mi z toho přešel mráz po zádech.
přeju ti, aby to zas bylo lepší..

17.07.2010 13:17:00 | Strixa

jestli jsem pochopila správně,tuším jak moc trpíš.Vše přebolí a bude líp

17.07.2010 11:47:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí