Slzy

Slzy

Anotace: Bolest..

Slzy stékají do klíná
Já byla Tvoje jediná
V očích láska končí
V očích láska začíná
Jsi jako popel co pod nohama se mi rozprašuje
A nad námi metají blesky
Tvé tělo mi učaruje
Tvá zlost působí hezky
Rozpadáš se mi pod nohama
A já už nejsem žádná dáma
Zabila jsem tě
A zabíjím tě znova
Člověk ani netuší,
Co všechno zmůžou slova…
Autor Ammazonic, 17.07.2010
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, blue, Mates.21
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy jsou slova horší než ostrý nůž vražený do srdce-moc smutné,ale hezké

17.07.2010 13:21:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí