Dva v jednom

Dva v jednom

Anotace: !

Sbírka: Eternit

Ty jsi já a já zase ty
Dvě duše, co sdílejí jedno tělo
Každý máme jiné hodnoty
Neděláme nic, co by smysl mělo

Jedna část myslí
Druhá dělá

Chci lásku dát
Jen po ní toužím
Nemáš mě rád
Tvá smrt je snem mým

Zmiz z mého těla
Najdi si vlastní
Nemůžu nic dělat
Moje část jen myslí
Autor PMU, 27.07.2010
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí