Zapomenout

Zapomenout

Anotace: stará

Chtít,ale nemoct
zdá se to být jako nevyléčitelná nemoc
když štěstí mě opouští
zdá se že mlčky chodím po poušti
chtít a moct
jak zamknout svou zlost?
když štěstí se navrací
jak zničit to co, už mi nestačí?
vědet, že všechno je špatně
ted sama, jak po zápase, sedím v šatně
znát a neznát nic
tak zkus dýchat z plných plic
vědět, že všechno je fajn
ted se snažím uklidit zbraň
znát a neznat vše
tak zkus hrát šaška ve špatné hře
Dělat,že mi je dobře,
když vím, že se koná tvůj pohřeb?
jak přiznat porážku
když činíš ještě dorážku?
dělat, že necítím bolest
když snažíš se dolézt?
jak přiznat výhru
když v srdci máš díru?
zapomenout chci a ten vnitřní hlas přemoci
Zapomenout chci, bez cizí pomoci
Autor Markiit, 04.01.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí