Láska zabíjí

Láska zabíjí

Anotace: ....

Zmatená jsem, co se týká lásky.
Mám dojem, že mám na očích pásky.
Nevidím to, co by mohlo býti hezké.
Vždyť štěstí mé je tak hrozně vratké.

Chce se mi umřít, nemá cenu žít.
Jak mám životem bez mého prince jít.
Možná, že mohla bych o něm snít.
Ale nebudu ho u sebe nikdy v životě mít.

Láska je silná, přeprala můj svět.
A teď píšu vám do těchto pár vět.
Miluji jen jeho a nikdy nepřestanu.
Bez něj už jen do nebe se v brzké době dostanu.

Naděje má umírá, mé tělo leží na zemi.
Je chladná, cítím bolest, velká zima je mi.
Tato bolest ovšem není silnější než cit.
Cit, který cítím, já vím, že nemůžu ho mít.
Tak sbohem, už musím jít.
Autor Andvejka, 10.08.2010
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí