kdo to je?

kdo to je?

Anotace: dnešní pocity

Kdo to jen je?
Nejsem to já
Není to ono
Není to on
Znova slyším tvůj smích
Ale ty tu nejsi
Je to jen sníh
Znova to tak není
A já kříčím
Počítám po pěti
A ty to neslyšíš
Nikdo mě neslyší
Poslouchám svůj pláč
Nemůže mi to pomoci
Znova do pěti
Není se mnou
Samota bolí
Prázdnotou voní
Rozthnout mrak
Zastavit pláč
Neprosit, nemilovat
Slibovat prostý cit
Rozumíš mi?
Znova do pěti
Kdo to může být?
Nemůže mi pomoci
Nejsem to já….
Není to on
Nepřemýšlej
Autor Markiit, 04.01.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí