Aishe

Aishe

Anotace: Opustila nás...

Slunce zapadlo
Paprsky ztratily bravu dne
Barva noci otevírá dech –
Potichu ztrácí se poslední vzdech..

Usínáš navždy
Tvá krásná srst chytla barvu vybledlého žita,
Plného života byla jsi syta –
Krásko psích snů…

Pohled do tvých očí,
Co všechno jsme prožily,
Tvé psí pudy s námi radostí si užily,
Jsi hezčí než kdy dřív,
Do lepšího světa navždy –
Aisho, vždyť to víš…
Budeme Tě milovat – my – tady…

Do říše snů, naše krásko,
Nezapomeneme – lásko –
Srdce naše navždy protla tvá nezkrotná povaha,
Ještě teď se kolem nás prochází Tvá postava–

Tvé oči sledují naše,
Tvůj čumáček se spojil s mým –
Že miluješ nás, to já vím –
A navždy srdce naše budou s Tebou v míru bdít,
Když teď budeš něžným spánkem snít..
Autor Ammazonic, 14.08.2010
Přečteno 318x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Mraveneček, genca, Fighting Dreamer, Psavec, NikitaNikaT., Kapka, WAYWARD, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...potká se s Maxem ST

14.08.2010 20:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí