Vrchní soud

Vrchní soud

Anotace: Netuším jestli se tohle dá nazvat básní, ale nevěděla jsem kam to zařadit. V podstatě je to úplný nesmysl...:-P

Sedím sama tiše a tupě
hledím do prázdna soudní síně.
Nedostává se mi myšlenek,
natož slov...
Jsem sama sobě soudcem
i porotou.
Nad nedopsaným sloupcem,
nad konečným verdiktem
nejsem schopna obhajoby,
co by za něco stála,
ani té, co za nic nestojí.
Na to výmluva není.
Obžalovaná přiznala vinu,
ale nic neprovedla.
Vyjádřila lítost pro zmírnění trestu,
neutichajících jízlivých připomínek svědomí,
kauza se promlčí.
Zproštěna viny...
Autor Lucy, 14.08.2010
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí