Svět jako...

Svět jako...

Anotace: Nějaká ta poezie...No jo no.na vypsání

Svět jako ledová pohádka.
Roztávající se.
Svět jako zářící slunce.
Pomalu uhasínající.

Černá pokrývka vidění.
Šedý plášť mlčení.
Bílý plášť slyšení.

Svět jako věštěecká koule.
Rozmazaná a slepá.
Svět jako červánky.
Krvácí a pláčou.
Autor Toda, 31.08.2010
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z posledních třech děl cítím strach o svět...

31.08.2010 22:03:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí