Gilotina

Gilotina

Anotace: Stříbrná dáma pozvedá svůj meč

Sbírka: Ztrácím tě

Nikdy jsi nemyslel
na to jak chceš umřít
Snad jen okna utěsnit
na závory zavřít

Ne s rukama za zády
čekat vkleče na svítání
Jako malé dítě plakat
prosit o smilování

Soucitu se nedočkáš
od ocelové víly
Zavři oči zatni pěsti
šetři na zpěv zbytek síly

Do náruče vezme tě
chladnokrevná žena
Usneš jako batolátko
tiše jako pěna

Pochová tě vlídné dřevo
Obemkne tě slámy klín
Všichni chceme tvoji spásu
Svlékneme tě z vin

Už se neboj bídných nářků
naše paní ví co dělá
Čeká na tě zástup pávů
pole louky voda bílá

Neboj se...
Je něžná...
Smrt gilotinou
Autor Ori Eremos, 05.09.2010
Přečteno 562x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, susana načeva, Bella.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,slast číst a ještě větší slast se v tom hříšně vyžívat!:)))ST !!!

15.09.2010 02:27:00 | ilona

Juž si Tě dávám k srdci,páč píšeš jedna velká báseň!ST

07.09.2010 01:57:00 | susana načeva

Něco takovýho jsem nečet nikdy, a něco na podobný úrovni jsem nečet dlouho, ST!=)

06.09.2010 17:46:00 | Corsica

Nádherná básnička.....moc se mi líbí....-ST!!!

05.09.2010 17:54:00 | Bella.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí