Nevyřčená bolest

Nevyřčená bolest

Anotace: :)

Nevyřčená bolest,
cítím, co bych neměla,
snad proto, že jsem nechtěla?

Bojím se, mám strach,
Skončím v koutě jako odkopnutá hračka;
život je boj, nikdy nekončící rvačka.

Proč svět není jako z pohádky?
Hned by se v něm radostněji žilo
a nejenom na vratké zdraví pilo…

Nikdy jsem toho moc nechtěla,
tak proč cítím, co bych neměla?
Nevyřčenou bolest…
Autor Wyrda, 06.09.2010
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: Corax, Malá Lucije, teniska, Matty09, Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí