Bílá skála

Bílá skála

Jako bílá skála nad vodou studenou
stála,v dlani drží malý kamínek
v duši pevně lásku a touhu stulenou
ze skály tvrdé, vytéká krve pramínek

jako ledovec má zamrzlé srdce
její krátký život tma utne
k modré obloze natahuje ruce
však temnota přichází velmi rychle

v krajině ledu, ledovce prý tají
okolo ní však studené jsou vody
vysoké vlny jí teplo a lásku upírají

malý krvavý potůček na skále obrazec kreslí
napáchal nenávratné škody
Bílá skála umírá - je růžová a teskní
Přečteno 343x
Tipy 26
Poslední tipující: Květka Š., Pevya, vodnař, Churry, Psavec, Zasr. romantik, teniska, Mbonita, Kapka, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, napsat veselý sonet umí jen mistři nebo se povede omylem. Což je ta horší varianta.

09.09.2010 13:34:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí