Smažme to zlé...

Smažme to zlé...

Anotace: pro kamaráda, kterého jsem ztratila a asi se s tím pořád nedokážu vyrovnat...

Pojďme smazat to zlé, co je mezi námi!
Vždyť u všech přátel jsme dřív byli známí,
jako jeden nerozlučný pár,
co zvládl překonat každý svár.
Teď se každý z nás na svou cestu dal,
ale to neznamená, že nemůžem být kamarádi dál!
Vždyť tenhle náš vztah tak krásný byl,
měl svoje kouzlo a způsobil,
že zapomenout nedokážu
a pořád se sebe tážu,
proč odešel jsi bez viny?
Když byl jsi pro mě jako bratr,
jako člen mé rodiny...
Autor kleopatra.sedma, 29.09.2010
Přečteno 305x
Tipy 20
Poslední tipující: Paulín, Bíša, jaňa, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Jeněcovevzduchukrásného, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, Lexisa, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí