Plamen touhy

Plamen touhy

Anotace: V poslední době mě hodně inspiruje hudba... :)

Proč zaséváš ve mně tu bolest a žal?

Plamen touhy, jenž ve mně vzplál
Mou duši spálil na popel
Neslyšels, jak můj hlas tiše lkal?
Jak smutně naříkal…

Když ostrý tón zoufalství v srdci mi zněl
A sen se změnil v prach
V tvém nitru si radostně pěl
Můj něžný, krásný vrah.

Tak rozdrť mě!
Nemůže tížit mne víc
Břemeno strachu ze smrti.
Tomu žalu nevyrovná se nic! Slyšíš?! Nic!

Patříš jiné… to samotné drtí…
Autor deep inside, 29.09.2010
Přečteno 382x
Tipy 17
Poslední tipující: Any 4, Bíša, Denael, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, Giginka, Tezia Raven, Lexisa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...láska dává i bere... nebo dáváme a bereme my samy?... ST

02.10.2010 23:37:00 | Denael

Pěkné dílko..st! :o)

30.09.2010 04:36:00 | Giginka

Mrzí mě, když musim číst, že někdo něco takovýhleho prožívá. Taky to znám...

Pěkně napsané...a drž se.

29.09.2010 22:32:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí