Pro toho, který si zvolil být beze mne

Pro toho, který si zvolil být beze mne

Anotace: rozchod

Vepíšu tvé myšlenky,
Hluboko do čela,
Nejsi tu, když líbám své tělo.

Pošlu tvé milenky,
Hluboko do bažin,
Ať jsi tu, když líbám své tělo.

Smažu tvá písmenka,
Hluboko pod stůl,
Nebuď tu,když bolí mě srdce.

Vepíšu tvé pocity,
Hluboko do hrudi,
Nejsi tu, když žít se mi nechce
Autor Yna, 05.10.2010
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, Gabrielle, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí