Příliš mnoho slov

Příliš mnoho slov

Anotace: ...

Nenávist ve skle se odrážejíc,
strachem a samotou obklopená,
dopadá v kapkách slz do dlaní
-časem a smutkem unavená.

Nedbajíc rozsudku osudu svého
-toužící vzpomínek - povzdechne si,
nechala milence zhasnout svá těla,
pátrají ve tmě, bloudící kdesi.
Autor Jamesow, 10.10.2010
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, Roger, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí