Dám

Dám

Anotace: Smutné vyznání. Touha a pád. Chtěla bych navždy spát.

Velké dlaně schovají drobné ručky.
Velká náruč zažene můj splín.
Dala bych hory všecky,
za to, abych mohla být zase s ním.

Dala bych všecky lana, skoby a mačky
za dotyk jediný, za něžný polibek,
který by nebyl studený.

Když tyhle všecky věci dám
a ony zmizí z povrchu,
vrátí se jeho tělo k nám
a mě vezme znovu za ruku.

Miloval hory.Možná víc než mě,
když ale dobré kouzlo zvolím
a on mě znovu obejme
jeho tělo a náruč budu zase mít.

V horách jeho srdce navždy zůstane.

Tak si tedy hory stůjte, tam kde jste do teď stály.
Nechte si jeho tělo, srdce a duši
vy zlé, vysoké a šedé skály !
Mé srdce tiše a smutně buší.

Proč nevzaly jste i mé tělo,
když máte mou lásku, srdce i duši?
Jak mám dál žít? Kdo to tuší?
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., James Libustka, malá slečna, pamp_elka, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jakým byl ho udělaly co stvořily to si vzaly kdo by jim co vyčítal ony jsou tu pořád stejný to co my jim přičítáme smích krásu pláč beznadějný - nestaraj se stojí na svém byly jsou a budou dál... co ti vzal? a co ti dal?

21.10.2010 16:36:00 | pamp_elka

vezmi skoby, mačky, lana,
ať jsi svojí lásce blíž,
na hory se vydej z rána,
jeho hlas jistě uslyšíš ...

21.10.2010 10:32:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí