Přežít svůj život

Přežít svůj život

Anotace: Včera jsem viděla nějakou upoutávku na nový český film. Netuším o čem je,jen se mi líbil ten název.A napadl mě smutný sonet.

Na okraji hluboké jámy stáli.
Ronili slzy.
Hluboký žal je spálil,
zasypat hrob chtěli brzy.

Velká rakev, vysokého lesku
pár hrstí země na ni padá,
za zvuku hromu, co patří k blesku
u té rakve stojí dívka mladá.

Všichni si myslí, že dívka v černém je silná.
Nehybně stojí u té rakve černé
před světem a světlem ukrytá.

Jen ona moc dobře ví, že když zemřel on
vzal s sebou její srdce věrné.
Jen ona dobře ví, že zaživa ji s ním pohřbili.
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí