Slunce mé...

Slunce mé...

Anotace: Zase jednou moje srdce našlo verše...

Sbírka: Píšu Ti nehty na záda...

Jen pár chvil, kdy melancholie odchází,
kdy paprsky Slunce hladí mou tvář...

Jen pár chvil a zas smutkem se nakazí
moje duše, nesouc ji na oltář...
Autor Muchula, 31.10.2010
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí