Sen dnešní noci

Sen dnešní noci

Anotace: a nejen té dnešní... básnička pro Jiříka...

O tom, že budu zase s Tebou,
o tom, že půjdem životem ve dvou,
o tom, že spolu můžem šťastní být,
o tom všem budu dnes v noci snít.

Taky o tom, že obejmeš mě pevně,
do vlasů přitom políbíš mě jemně,
a zašeptáš k tomu MÁM TĚ RÁD,
i o tom si nechám dnes v noci zdát.
Autor kleopatra.sedma, 08.11.2010
Přečteno 355x
Tipy 14
Poslední tipující: vodnař, strašidýlko-střapatý, labuť, Bíša, CULIKATÁ, Gabrielle, Jiná, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to moc extra sen, když se ti zdá o člověku, který tě nechce...

09.11.2010 21:10:00 | kleopatra.sedma

ja chci taky takovy sen.... nebo aspon aby se nekomu o me takovy zdal

09.11.2010 19:30:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí