Smutek

Smutek

Anotace: Že by zklamání?

Ten podivný pocit svírá mi žaludek.
Cítím jen smutek, a velký zármutek.
Mé srdce bije čím dál rychleji
Bije a bije, pořád silněji.

Slzy mi chtějí samy vytrysknout
Pozastavit je a zapomenout,
Chtěla bych…
Oči sklouznou dolů k zemi,
hlava se skloní.
Přejde smích.

Vážný výraz zase na obličeji mám,
Na to dobré zapomínám.
Jen zlé vybavuje se mi,
Plakat začínám.
Slzy tečou po obličeji,
Nepřestávám…

Ach ty slzy, co ty..?
Našly si cestu přes mé rty.
Cestičky na tváři, vytvořily mi.
Kanou z brady dál a dál,
někam do hlubin skal.

Srdce se mi zmítá tam dole.
mezi peřejemi.
Opodál,
těch strmých skal.

Hlavu svou ukládám do dlaní,
Snažíc se nic neslyšet.
Vlasy zakryjí mou tvář,
Radši už nic nevidět.
Nevědět, že ostatní mě haní.
Autor Addanet, 21.11.2010
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí