Dlouhá tenká struna

Dlouhá tenká struna

Anotace: Inspirováno stejnojmennou písní od J. Nohavici.

Dlouhá tenká struna
kolem prstů se mi omotává.
Na nebi jasně září luna,
pocit nicoty ve mně vyvolává.

Marně slibuješ, již nevěřím,
že může se něco změnit.
Odvracím pohled ke dveřím,
sen nebo hloupé bdění?

Tíseň sužuje myšlenky mé,
nerozumíš mi, ačkoliv se snažíš.
Vesele kolují pomluvy zlé,
plány mé vždy chladně zmaříš.

Dokud hraje klavír ponuře,
milý úsměv na mne neuvidíš.
Tvé prsty bloudí po klaviatuře.
Nebudu veselá. To Ty zařídíš…
Autor Wyrda, 28.11.2010
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí