Víra

Víra

Anotace: ...

Každý den mé trápení začíná
Každý den kus mého já umírá
Poznal jsem svého Boha
poznal svou naději
někdy však přemýšlím není to vězení?

Tak moc je pro mě utrpení tu být
Tak moc jsem nechtěl tu déle žít
Pak přišel do srdce Bůh
A Já dostal šanci žít a zůstat tu

Však ptám se sám sebe
Chce to moje srdce?
Chci to vlastně já?
Nebo je to jenom další stupidní hra…
Autor Alexej, 04.12.2010
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí