Životní...

Životní...

Anotace: Když Vám smrt vezme něco, na čem Vám tolik záleželo . . .

Živote! Ty mizerný lháři . .
Ano, ty, ty co se jako přítel tváříš . .
Vzal jsi mi v životě to nejcennější..
To, což mi bylo nejmilejší . .

Proč jsi mne zanechal bez něho?
To raději můj život si vezmi..
Bez něj chodím jako tělo bez duše..
Ale to vše by vypadalo moc jednoduše..

Kéž by však smrt sama zemřít chtěla..
Neškodit už druhým, ano, to by měla..
Bere druhým blízké lidi,
nepřizná si, že se stydí..

Natisíckrát posílám své prosby do dáli..
Žebychom tu válku nad smrtí vyhráli?
Úder kosy z ní z dálky hlasitě a jasně..
A já už dále nebudu moci skládat tyhle básně..

Má hlava kutálí se do dáli..
Přesně tak, jak mi tenkrát všichni říkali..
Mlč, milé dítě mlč..
Nebo hlavu pod kosu strč...
Autor Eulinka, 14.12.2010
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: 4LJFilip, nerousek, Gabrielle, Berry, jitka.svobodova, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Jaine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsné, přeběhl mi mráz po zádech...

15.12.2010 17:41:00 | Berry

Pěkné, specialně se mi z nějakého důvodu líbí poslední dva verše...

14.12.2010 23:17:00 | Jaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí