Zrada/Odpuštění

Zrada/Odpuštění

Anotace: když víte...

Vše, co jsem celý život chtěl,
jen abych svým zlým snům rozuměl
Svým strachem posedlý
Svou pýchou zrazený

V nejhlubší temnotě sám bloudil jsem
útěchu v marnosti stále hledal jsem
Unikl-li jsem realitě, jiným světům vstříc
Má duše zemřela, zemřela o trochu víc

Zlu uvnitř sebe jsem čelil
Za zjevení svého anděla se modlil
Do prázdnoty šeptal prosby zmučené
Žebral o spásu prokleté mysli své

Slova bez významu
Dotek bez pocitu
Již nepoznávám svoji vlastní tvář,
ani oči, ve kterých byla kdysi zář

Nyní pohasly, je to znát
zůstalo pouze šero a tichý chlad
Zvuk padající slzy, jiný není
v zoufalé hodině osamění

Pohled bez zalíbení
Slib bez pochopení
Mé roztříštěné srdce hledá úlevu co pomůže,
úlevu, kterou nikdy nalézt nemůže

Polibek co nezahřeje
Láska bez naděje
Na svůj příběh si nevzpomínám, je ztracený
Svým sebeklamem a chtíčem jsem zrazený

Sílu bych si přál
Vše za moudrost bych dal
Abych unikl démonům a zlobě
Abych odpustil minulost, odpustil sobě
Autor Angela Valley, 15.12.2010
Přečteno 377x
Tipy 13
Poslední tipující: Behemot, Kett, James Libustka, Anjesis, Gabrielle, jitka.svobodova, Skalsky Pavel, Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad nebude tak zle...i když, to se vždy lehce říká...ale pěkná báseň!

04.01.2011 22:32:00 | Behemot

Moc krásná

19.12.2010 23:01:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí