Starosti

Starosti

Anotace: Když je toho opravdu moc...

Proč je všechno tolik těžké,
proč se musím trápit ještě,
venku šero, všude sníh,
já jsem ten z těch trpících.

Nedokážu slovy říci,
proč bolí mě tak na plicích,
těžce dýchám a slzy kanou,
poznamenán jsem tou ranou.

Ač se snažím jít pořád dál,
přede mnou jen velký val,
starostí a utrpení,
radosti tu více není.

Ztěžkl mi můj malý svět,
začal jsem sám sobě pět,
tesknou píseň plnou žalu,
nořím se do temného kalu.

Občas nevím kudy dále,
srdce utápí se žalem,
hlava neví, oči brečí,
trápím se a to mě ničí.
Autor Richard LaFontaine, 24.12.2010
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: Therentia, Gabrielle, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, Jožin z Moravy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí