Happy new Year

Happy new Year

Anotace: Jen pohled z okna ven na svět, který se raduje ke konci roku........

Cinkající skleničky
Úsměvy na tvářích
Na stromcích vánoční mašličky
Počítání a padajíci sníh
Z desítky budou těď dvě jedničky

Polibky, úsměvy, jídlo všeho plno
Přání štěstí pro matky, otce, děti
Víš jen kousek opodál je kus srdcového bolu
Bez jídla, bez pití na hromádce smetí
Umírají děti pro válku, hlad a nebo z moru

Umírají, trpí, hladoví, musí smášet tuhle bídu
Hvězdy a nadace stále hledají mezi všemi
Kousek lítosti, pochopeni v lidu
Který klopí tu zas mlčky oči k zemi
Tak přeji Ti teď tady světe „ŠTASNÝ NOVÝ ROK.......“
Autor Nola77, 01.01.2011
Přečteno 271x
Tipy 15
Poslední tipující: mida, Izza, labuť, Gabrielle, Lota, Kett, hašlerka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svět se může snažit
jak chce
Všechno dělají lidé
A já...
O spoustě už dávno
ztratila iluze

02.01.2011 10:03:00 | labuť

Posílám pohlazení...

01.01.2011 21:35:00 | Kett

No od Culíka jasné St, za obsah si ho stoprocentně zasloužíš!

01.01.2011 21:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí