Popel

Popel

Anotace: Kdo chce moc, nemá nic...

Jako zimní šala bez rukavic
Jsem tvé všechno a chci ještě víc

Jako nahé tělo bez kůže
Jsem dravec co chce a nemůže

Jako hroznové víno bez pecek
A ty konce řádku bez teček

Ikdyž dobře vím
jak chceš ze mě světlo mít
Ikdyž jsi v režimu spím
prostě jen něco chtít
Jenže
Vždyť víš co schází mi
vždyť víš co schází ti
Ptát se zda mít a nemíti
Všechny ty plody moře lásky
na slzách kapky deště vrásky
vše suché smáčiti

A tak prosím, uhas to, prosím tě,
dřív, než popel bude z mne
uvnitř i vně...
Autor Frenky_dlouhan, 08.01.2011
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky :)

22.01.2011 19:01:00 | Frenky_dlouhan

good!

21.01.2011 23:18:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí